Nederlands     English     Deutsch     Français

Vastgoedvertalingen

Vastgoedvertalingen

Bij een vastgoedproject komt veel kijken. Van vergunningen, bestemmingsplannen en bestekken tot o.a. taxatierapporten, financieringsaanvragen en koopovereenkomsten. De inhoud is veelomvattend en er zijn vaak meerdere partijen bij betrokken. Zodra een partij niet Nederlandstalig is komt het nog meer aan op een goede en betrouwbare communicatie. En het afbreukrisico komt hier des te meer om de hoek kijken.

Onze vastgoedvertalers werken snel en hebben bovenal verstand van het vertalen van koopovereenkomsten, bestekken, bestemmingsplannen of andere vastgoeddocumentatie, in elke taal. We weten dat u vaak met strakke deadlines te maken heeft en wij sluiten ons daar graag op aan. Spoedvertalingen kunt u dus ook gerust bij ons aanvragen. In elke taal.

Alle correspondentie en documenten worden vertrouwelijk behandeld binnen een beveiligde IT-omgeving. Opdrachten zijn gebaseerd op geheimhoudingsverklaringen die door ons of door u opgesteld kunnen worden.

Wij staan 24/7 voor u klaar, ook in het weekend en op feestdagen!

Wilt u graag meer informatie? Bel gerust +31 36 7602477 / + 31 6 11199599 of gebruik onderstaand formulier. U ontvangt binnen 1 uur een reactie en/of gespecificeerde offerte voor uw gewenste vertaling!

Na uw bevestiging gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling(en) naar wens digitaal en/of per post.

Uw gegevens

Hoe kunnen wij u helpen