Nederlands     English     Deutsch     Français

Ervaren, meertalige tolken voor business, rechtbank, congres, of vergadering

Courtesie beschikt over een groot netwerk aan ervaren, native (beëdigde) tolken met specialisaties in de meest uiteenlopende vakgebieden. Of het nu gaat om het introduceren van nieuwe producten, het betreden van buitenlandse markten, het aangaan van joint ventures of het opzetten van lokale branches, onze tolken helpen u graag met het succesvol laten verlopen van essentieel persoonlijk contact.

Businesstolken

Een businesstolk of gesprekstolk van Courtesie helpt u niet alleen het gesprek simpelweg te vertalen, maar ‘leest’ ook het gesprek en plaatst verbale én non-verbale communicatie in de juiste context. Businesstolken hebben gevoel voor culturele nuances en helpen u door de vergadering, het gesprek of die moeilijke onderhandeling.

Daarnaast bereiden onze meertalige businesstolken u vooraf goed voor op uw bijeenkomst of gesprek, met aandacht voor de juiste omgangsvormen zoals meet-and-greet-protocollen voor een prettige eerste indruk en succesvolle afronding.

Rechtbanktolken en notariële tolken

Bij een rechtbankzitting of notariële overdracht met meertalige partijen die elkaar onvoldoende begrijpen is een beëdigde tolk verplicht. De beëdigde tolk heeft een juridische achtergrond en kan over en weer van de ene taal naar de andere taal vertalen. Vaak gebeurt dit consecutief maar soms ook simultaan, waarbij tolkapparatuur soms ook nodig is. Logischerwijs is een diepgaande juridische kennis vereist.

Courtesie levert kwaliteit en is daarom ook ISO 18841-gecertificeerd. We zien uw succes als ons succes. Wilt u een voorbeeld van een case waaraan wij een essentiële bijdrage hebben mogen leveren? Of heeft u andere vragen? Geen probleem.

Congrestolken

Bij grotere bijeenkomsten, congressen of seminars zijn vaak ook meertalige tolken nodig. Wij hebben de juiste tolk voor elk thema. Met behulp van uw headset kiest u uw taal en hoort u de tolk simultaan tolken. Tolkapparatuur is altijd nodig om zo de vertaling goed te kunnen beluisteren. Wij beschikken over vakkundige tolken met specialisaties in elk vakgebied die ervoor zorgen dat u en uw cliënt het congres of welke andere gelegenheid dan ook volledig kunnen volgen. En in elke taal!

Heeft u nog vragen of wilt u graag een tolk aanvragen? U kunt ons 24/7 bereiken en we zorgen ervoor dat u binnen 1 uur een reactie heeft!

Wij staan 24/7 voor u klaar, ook in het weekend en op feestdagen!

Wilt u graag meer informatie? Bel gerust +31 36 7602477 / + 31 6 11199599 of gebruik onderstaand formulier. U ontvangt binnen 1 uur een reactie en/of gespecificeerde offerte voor uw gewenste vertaling!

Na uw bevestiging gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling(en) naar wens digitaal en/of per post.

Uw gegevens

Hoe kunnen wij u helpen