Nederlands     English     Deutsch     Français

Courtesie Backstage

Een succesvolle samenwerking begint met een optimale communicatie in welke taal dan ook.

Courtesie is een vertaalbureau in Almere en heeft als doel taalbarrières tussen partijen weg te nemen en op te vangen en de communicatie te optimaliseren. Op deze manier openen er meer deuren en is er meer ruimte om wereldwijd zaken te doen en succesvolle relaties aan te gaan. Met de slogan ‘Taal is identiteit’ draagt ons vertaalbureau uit dat communicatie iets kan zeggen over een individu of organisatie, ook in een vreemde taal. Daarom is het belangrijk dat die identiteit ook in een vreemde taal identiek moet worden gehouden.

Courtesie biedt u state of the art vertalingen en tolkdiensten in meer dan honderd talen. Courtesie is gespecialiseerd in juridische, financiële, medische, technische, marketing- en vastgoedvertalingen. Voor onze mondelinge vertaaldiensten beschikken wij over een uitgebreid netwerk van beëdigde tolken in elke gewenste moderne taal en met de nodige vakkennis. Wij leveren uitsluitend maatwerk: wat uw vertaalvraag ook is, Courtesie is uw partner.

Ook voor beëdigde tolken en taaltrainingen kunt u bij ons terecht.

Waarom Courtesie?

ISO 17100 gecertificeerd
  • Flexibel, betrokken inzet, maatwerk
  • Vertaalservice 24/7
  • Alle taaldiensten en talen onder een dak
  • Beëdigde vertalers en tolken
  • Business support en taaltrainingen
  • Uitsluitend native speakers
  • Maatwerk op basis van volume, taal en inhoud
  • Gevoelige informatie behandeld op basis van geheimhoudingsverklaringen
  • Maatschappelijk betrokken
  • ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers

Onze beëdigde vertalers zijn professionals met een solide trackrecord in hun vakgebied. Met hun inhoudelijke kwaliteit,  betrokkenheid en kennis van de cultuur van de sprekers van de doeltaal staan ze garant voor de perfecte vertaling voor de doelgroep – of dat nu advocaten, juristen, notarissen, financieel managers, medici of technici zijn.

Al onze vertalers zijn native speakers met een solide kennis van en feeling voor een bepaald vakgebied of onderwerp. Ook onze revisoren voldoen aan dit profiel.

U kunt bij ons terecht voor vertalingen in meer dan honderd talen, van Arabisch tot Zweeds.

Onze tolken

Courtesie werkt met beëdigde tolken in alle moderne talen. Specialisten in uw vakgebied, met ervaring in uw branche en met kennis van de cultuur van de mensen die u spreekt. Afhankelijk van uw wens en de actuele setting kan zowel simultaan als consecutief getolkt worden, met of zonder apparatuur, voor een of meerdere personen tegelijk. Voor elke denkbare gelegenheid kunt u onze tolken inzetten – van rechtbankzitting tot congres en van notariaat tot zakelijke meeting.

U kunt bij ons terecht voor vertalingen in meer dan honderd talen, van Arabisch tot Zweeds.

Onze business experts

Onze business experts staan u graag terzijde bij uw contacten met buitenlandse partijen. Vraagstukken omtrent een buitenlandse vestiging, de wet- en regelgeving of de lokale marketingstrategie kunt u ook bij ons neerleggen. Wij bieden u een uitgebreid netwerk van lokaal opererende juristen, consultants, projectmanagers, managementassistenten en natuurlijk vertalers en tolken. In elke mogelijke taal.

Wij staan 24/7 voor u klaar, ook in het weekend en op feestdagen!

Wilt u graag meer informatie? Bel gerust +31 36 7602477 / + 31 6 11199599 of gebruik onderstaand formulier. U ontvangt binnen 1 uur een reactie en/of gespecificeerde offerte voor uw gewenste vertaling!

Na uw bevestiging gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling(en) naar wens digitaal en/of per post.

Uw gegevens

Hoe kunnen wij u helpen