Nederlands     English     Deutsch     Français

Courtesie dienstbaar aan de gemeenschap

Bij het ontwerpen en vervolgens verder ontwikkelen van Courtesie als onderneming en organisatie, is Societal Value consequent een absolute randvoorwaarde geweest.
Absoluut, verweven en geborgen in een integrale visie, die stelt dat eenieder recht heeft op een voor haar of hem volwaardige, zinvolle én betekenisvolle rol in een onderneming.

Courtesie streeft ernaar om op een pragmatische wijze en in samenwerking met gespecialiseerde partners, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een volwaardige rol te helpen. Inclusiviteit in al haar vormen en kleuren is daarbij een vanzelfsprekendheid.

Ons team bestaat uit mensen (merendeels vrouwen) van alle leeftijden, aangenomen met een fysieke uitdaging, ziekteverleden, beperkt arbeidsverleden, gevorderde leeftijd, andere etnische achtergrond, of gewoon omdat men door ogenschijnlijk ‘een streepje achter’ te hebben minder snel aan het werk kon komen.
Wilskracht, inzet, intelligentie, geduld, leergierigheid en goede professionele ondersteuning heeft geleid tot een ijzersterk team, opeenvolgende successen en duurzame arbeidsrelaties.
Sommigen zijn, na bij Courtesie wat jaren zelfvertrouwen bijgetankt te hebben en competenties te hebben verbeterd, overgestapt naar sleutelposities bij diverse multinationals.

Deze visie, benadering en aandacht voor persoonlijke groei zijn ongetwijfeld succesfactoren geweest voor de ontwikkeling van Courtesie. Mede door deze ontwikkeling is Courtesie nu een van de meest gerenommeerde en aansprekende bedrijven in de branche.
En groot goed dat elke dag wordt gekoesterd. We zijn trots op elke stap samen vooruit.

Antoinette 
oprichter Courtesie