Nederlands     English     Deutsch     Français

Marketingvertalingen

Marketingvertalingen

Taal is identiteit, net als uw bedrijf. Heeft u een bekwame marketingvertaler nodig? Wilt u uw stijl/tone of voice goed overbrengen in een andere taal?

Courtesie vertaalt websites, folders, campagnes, presentaties, persberichten, uitnodigingen, slogans of reclameteksten.

Naast het taalaspect moet de marketingvertaler ook rekening houden met de stijl, de eventuele bedrijfsterminologie en natuurlijk de doelgroep. De tekst moet veelal pakkend zijn voor de lezer en de inhoud moet overeenkomen met de brontekst.

Woorden en betekenissen kunnen nogal eens verschillen per taal. Onze marketingvertalers vinden het echter een uitdaging om met woorden te spelen en creëren de beste en mooiste vertalingen die passen bij de klant en zijn doelgroep. In elke mogelijke taal!

Vooraf bespreken we graag wat uw gewenste resultaat is. Wilt u naast een marketingvertaling ook een extra copywritingslag? Geen enkel probleem. Kortom, we maken uw teksten ook wervend in een andere taal.

Courtesie levert kwaliteit en is ISO 17100-gecertificeerd. Wij maken voor het borgen van de kwaliteit gebruik van het vierogenprincipe. Onze revisors hebben dezelfde achtergrond als onze marketingvertalers.

Wij staan 24/7 voor u klaar, ook in het weekend en op feestdagen!

Wilt u graag meer informatie? Bel gerust +31 36 7602477 / + 31 6 11199599 of gebruik onderstaand formulier. U ontvangt binnen 1 uur een reactie en/of gespecificeerde offerte voor uw gewenste vertaling!

Na uw bevestiging gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling(en) naar wens digitaal en/of per post.

Uw gegevens

Hoe kunnen wij u helpen